Sobre nosaltres

Digital Films

Som una productora de continguts audiovisuals amb base a Barcelona especialitzada en l'educació en cinema i cultura visual - film literacy.

Visita la nostra web!

QUÈ ENS MOU

Promovem l’educació en cultura audiovisual perquè ens encanta explicar històries amb imatges!

Considerem que és una forma d’expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social.

L'EQUIP

Som un equip format en l’àmbit de les ciències socials, les humanitats i la comunicació audiovisual amb una llarga experiència en el sector de l’audiovisual i l’educació: guió, producció i realització; campanyes escolars de divulgació de la cultura audiovisual; codirecció de festivals de cinema, disseny i producció de projectes i recursos educatius sobre cultura visual, representació de gènere, divulgació científica, etc.

La nostra identitat professional es basa en una combinació singular entre una formació humanística, una passió pel llenguatge i la cultura visual i unes inquietuds artístiques que ens mobilitzen.

Alexis Borràs

Director de Digital Films

Fundador de Digital Films. Es dedica a la realització i a la formació audiovisual. Ha realitzat directes, publicitat, vídeos educatius i videoclips. Ha dut a terme projectes educatius per a l’Obra Social “la Caixa”, l’Institut Municipal d’Educació, el CCCB i el MACBA, entre d’altres. També ha produït peces audiovisuals per reconeguts directors com Juanma Bajo Ulloa, Joaquim Oristrell, Borja Cobeaga i Rafa Cortés, entre d’altres. Ha sigut codirector de cinc edicions del DiBa, Digital Barcelona Film Festival. Actualment, compagina la direcció de Digital Films amb la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Pau Cruanyes

Professorat

Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ha completat els seus estudis a la Universidad del Cine de Buenos Aires. L’any 2016 co-dirigeix amb Gerard Vidal el curtmetratge Celebració, seleccionat al Nest Film Students del Festival de San Sebastián, premiat amb la millor direcció als Premis SGAE Nova Autoria del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Juntament amb Gerard Vidal, co-dirgeix Les dues nits d’ahir, el seu primer llargmetratge, estrenat a la secció Zonazine del 23è Festival de Cine de Málaga durant l’edició del 2020.

Anna Casacuberta

Responsable de comunicació

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i posgraduada en Gestió del Negoci Global de la Música per la Barcelona School of Management (BSM). Especialitzada en guió i en campanyes de comunicació i creació de continguts online. Guionista del documental Rere el mirall, la música, una coproducció de Digital Films i l’Acadèmia Catalana de la Música per a TV3; i de l’espectacle teatral de divulgació científica No sap pas oN per a CosmoCaixa. Ha treballat en esdeveniments com l’In-Edit Festival, Festival Internacional de Documentals Musicals, el BBVA Mountain Film Festival, el FESTUS Festival i la Salomon Ultra Pirineu i en la creació de continguts per a campanyes d’empreses com la Chocolate Academy BCN o Barry-Callebaut.

Maria Fernández

Professorat

Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i graduada en el Grau Professional de Música en l’especialitat de piano. Ha realitzat peces audiovisuals per a empreses (Tataj InnovationTM) i escoles (Escola de Música i Dansa de Tiana, IEA Oriol Martorell) i ha participat en d’altres rodatges. Compta amb experiència en l’àmbit educatiu, tant en el camp musical (imparteix classes de piano i llenguatge musical a infants i adults) com en l’audiovisual, cursant tallers de cinema per a centres de primària amb Digital Films.

Ginebra Abril

Coordinació de tallers i professorat

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i actualment cursant el Màster d'Arts Visuals i Educació (UB). Ha realitzat com a treball final de grau la pel·lícula Les Perseides, produïda per Boogaloo Films amb la col·laboració de TV3. Notable experiència en el món dels rodatges (so directe) gràcies a la participació en diferents projectes de ficció i documental. Ha treballat al D’A Film Festival i en projectes educatius audiovisuals com Barcelona Aula Mòbil i tallers de cinema per a Digital Films o l’associació Nadir. Actualment coordina i realitza els Tallers de cinema de Digital Films.

Gerard Gil Obradors

Professorat

Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Ha estudiat interpretació en diverses escoles de Barcelona, com l'Estudi Laura Jou, la Nancy Tuñón o Aules. És el co-director, amb Jana Jubert, del curtmetratge Greata (nàusea), nominat a la secció Nest del Festival de San Sebastián el 2019 i a la secció Un Impulso Colectivo del D'A 2020. L'any 2021, sorgit del seu TFG, co-dirigeix, amb Aida Martos, el curtmetratge Els peixos no dormen mai, seleccionat als Premis Nova Autoria de l'SGAE al Festival de Sitges i al Festival Reteena.

Fes un Taller de Cinema amb nosaltres!

Escriu-nos per obtenir més informació i gaudir del cinema plegats.

TOP